Uw merkverhaal, even boeiend als het nieuws.

Content Republic is het branded content en native advertising expert team van Trustmedia. Wij verdiepen ons in het verhaal achter uw merk en brengen het impactvol naar een relevante doelgroep binnen de steeds groeiende lezerscommunity van De Tijd en L’Echo. 

We helpen uw verhaal vertellen in onze media – zonder in te boeten aan kwaliteit en geloofwaardigheid. U mag rekenen op state-of-the-art content die net zo meeslepend, engagerend en betrouwbaar is als het nieuws waar het tussen staat, onder welke vorm we het ook brengen. 

Newsbrand DNA

Wij creëren branded content en creatieve storytelling, aangepast aan uw behoeften en zorgvuldig geïntegreerd in het Mediafin eco-systeem. In het hart van een impactvolle contentstrategie en verweven met het DNA van uw merk, slaat uw verhaal de juiste toon aan bij ons zeer gegeerd lezerspubliek.  

Strategie

Wij verdiepen ons in de interesses en gegevens van de bijna 2 miljoen lezers van De Tijd | L’Echo. Vervolgens combineren we die met 15 jaar baanbrekende ervaring en grondige kennis van premium adverteerders. Het resultaat? Een harmonie van creatieve innovatieve inzichten verrijkt met relevant marktonderzoek.    

Meeslepende Verhalen

Met de passie van een uitgever zetten onze in-house native content experts die inzichten om in boeiende merkverhalen. Ze verpakken de verhalen in geschikte formats. Variërend van podcasts op het scherpst van de snede tot hoogwaardige kranteninserts en interactieve longreads, en alles daartussenin. 

Impactvolle Resultaten

Slimme activatie, retargeting, AI, nieuwsbrieven – met al deze state-of-the-art technologieën en meer, activeren wij uw verhalen om uw doelgroep te betrekken. We volgen op met duidelijke rapportage over maximale merkbekendheid en meetbaar bereik dat is behaald in lijn met afgesproken KPI’s. 

Onze klanten

EY
Telenet Business